Latviešu mīlētā popmūzikas dīva Inese Cibuļska (attēlā), kura slavu iemantojusi kā skandalozās grupas Kombuļi līdere, jau atkal ir brīva sieviete – nupat beigusies pēdējā šķiršanās prāva starp viņu un Ēriku Cibuļski.

"Es jau jokoju - kurš pirmais tagad pieteiksies uz brīvo mana vīra vietu? Būs jātaisa konkurss! Bens jau gan saka, ka viņš rindā ieņēmis pirmo vietu. Un man ir tik labs garastāvoklis - iekšējs miers un dikti forša sajūta! Ļoti priecājos, ka beidzot būšu brīva," pozitīvu saviļņojumu par procesa iznākumu sarunā ar izklaides portālu Mango pauž Inese.

Oficiāli Ineses brīvība sāksies, kad Ēriks pats parakstīs šķiršanās dokumentus - uz tiesas prāvu Liepājā bija ieradies tikai viņa pilnvarots advokāts, taču citu variantu neesot - Ēriks savu piekrišanu šķirt laulību ir devis, prāva ir notikusi, un nu jau bijušajam vīram tikai jāsagaida advokāts ar dokumentiem un jāuzliek uz tiem savs paraksts.

Un tuvākajā laikā tam jānotiek. "Kuru katru minūti es būšu brīva," priecājas tautas mīlētā māksliniece, bet Ēriks atšķirībā no Ineses rūgtajam laulības šķiršanas procesam neesot piegājis tik vieglu sirdi.

"Vakar runājām pa telefonu, un viņš man teica, ka es izklausos tik jauka, ka viņam griboties mani samīļot," stāsts Inese. "Es uz šādiem vārdiem vairs neuzķeros! Runājām, ka tagad, kad viss ir beidzies, vairs nesatiksimies. Ēriks ar abiem vecākajiem dēliem plāno braukt uz Angliju. Aiziešu uz lidostu un pamāšu viņam ardievas."

Cibuļsku pārim, šķirot laulību, nav bijis tādu problēmu kā mantas dalīšana - abu agrākais miteklis Kombuļos paliks Ērika īpašumā, un arī par savu četru dēlu audzināšanu viņi jau vienojušies. Pie Ineses dzīvos jaunākie no puikām - Gabriels un Kaspars, bet Ēriks audzinās vecākos - Inesi Ēriku un Tomu. Protams, dēliem būs iespēja regulāri tikties ar abiem vecākiem.

Nokļūšanu brīvas sievietes godā dziedātāja plāno atzīmēt arī kopā ar saviem faniem. "Pirmo reizi pēc daudziem gadiem taisīšu kārtīgu ballīti," atklāj Inese. "Man padomā vērienīgs brīvdabas koncerts ar bezmaksas ieeju, lai varu kārtīgi izballēties kopā ar faniem. Ceru, ka izdosies sarīkot koncertu Vērmanes dārzā, lai uz to tiktu fani no visas Latvijas."

Jauniegūto brīvību Inese tuvākajā laikā varēs izbaudīt dubultā, jo viņas mīļotais vīrietis Bens Jensens Storgārds uz kādu laiku devies uz Dāniju.

Šķietami saskanīgā pāra starpā šobrīd iestājusies krīze. "Pašlaik aktīvi meklējam otru dzīvokli, jo Bens ir pateicis, ka mums jādzīvo atsevišķi," atklāta par krīzi attiecībās ir popdīva. "Attiecības it kā turpināsim, bet dzīvosim atsevišķi."

Tāpēc tuvāko nedēļu Inese varēs ballēties bez vīrieša pie sāniem, taču viņa sola palaidnības nedarīt, un arī Bens zinot, ka pievilcīgajai un nu jau brīvajai meitenei droši var uzticēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!