Foto: Mango

Grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) 18. maijā nosvinējusi vārda dienu, kā arī mēnesi ilgo kopā būšanu ar savu jauno mīlestību - 60 gadus veco dāņu uzņēmēju Bendu Jensenu Storgārdu.

Šobrīd Inese cenšas sakārtot savu privāto dzīvi, jo viņas laulātais draugs Ēriks esot sūdzējies bāriņtiesai, ka Inese nepalīdz viņam un bērniem ar naudu.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Insese stāsta, ka ar Benda palīdzību vēlas iegādāties dzīvokli Priekulē, lai viņas četri bērni varētu pārcelties uz dzīvi pie māmiņas."Tas jau vairs nav izturams, ka Ēriks pat nespēj iet un strādāt algotu darbu, lai sev un mūsu bēniem nopelnītu iztiku.

Visus šos gadus es vienīgā par to esmu domājusi, bet tagad man pietiek visu laiku būt vienīgajai apgādniecei, tāpēc es no viņa šķiršos oficiāli. Galu galā es esmu redzes invalīde un, neraugoties uz to, mans bijušais vīrs man nemitīgi ir prasījis naudu.

Ēriks ir vesels vīrietis ar divām rokām un divām kājām - lai iet strādā! Viņš ir tik slinks, ka dārzs pat nav ne uzrakts, ne aparts. Viņš nedara neko. Viss - es esmu aizgājusi no Kombuļiem, no Ērika mājas un viņa dzīves. Un bāriņtiesa lai liekas mierā, jo man rūp savi bērni un es viņiem vēlos nodrošināt normālu un pārticīgu dzīvi," sašutusi par sava kādreizējā lauleņa attieksmi ir Inese.

Tiesa gan, Inese atklāj, ka arī jaunajās attiecībās viņa tomēr neizjūt pilnīgu paļāvību. Tieši tāpēc Inese vēlas iegādāties savu dzīvokli, lai nepieciešamības gadījumā viņai ir vieta, kur palikt, jo par jaunajām attiecībām, ka tās būs mūžīgas, Inesei nav 100% garantijas.

"Domāju, ka mūsu attiecībās varētu būt divi scenāriji: vai nu Bends man noslēpumaini gatavo lielu pārsteigumu, vai arī mūsu attiecības kļūs citādākas. Man jau vispār nepatīk no vīriešiem tāda noslēpumainība. Bendam nepiemīt latviešu temperaments un viņš arī nav melnādainais vai karstasinīgais meksikānis. Man jau vispār patīk vīrieši, kuri šauj uz pilnu klapi, kuri seksuālajās attiecībās ir uz pilnu slodzi un ir gatavi mīlēties nonstopā, lai man no tā sūrst lūpas," atklāj Inese.

Vaicājot, kā viņa vērtē savu jauno partneri, Inese stāsta: "Ja Ēriks bija nekāds, tad Bends ar mani ir uz 70%. Man jau ir svarīgi, lai man ir normālas pilnasinīgas attiecības, es taču vēl esmu jauna. Ideāli jutīšos tad, ja man būs mana mūzika, laba seksuālā, kā arī privātā dzīve."

Tomēr Inses sirsniņā ielavījusies arī šaubu ēna par Benda uzticību, jo Inese saņēmusi vairākas vēstules no Benda iepriekšējām brūtēm, kas nav bijušas īpaši glaimojošas. Tomēr Inese uzsver, ka pagātne viņu neinteresē.

"Es tagad gribu būt brīva sieviete, jo visus šos gadus, kamēr esmu bijusi kopā ar Ēriku, es biju kā vergs, es tiku morāli pazemota. Tagad es iepazīstu citu attiecību modeli. Mani Bends netur mājās un man nav viņam jāatskaitās, kur iešu un ko darīšu, bet Ēriks kontrolēja katru manu soli," viņa stāsta.

Dziedātāja visvairāk pārdzīvo, ka Bends uz viņas jautājumu "Ko tu domā, mīļais?" atbild, ka neko nedomā, jo jūtas laimīgs. "Es nevaru saprast, kā neko var nedomāt. Man sekundes laikā 50 domas iziet cauri smadzenēm, es vienlaikus varu domāt par 15 lietām, bet Bends saka, ka laimīgi cilvēki ne par ko nedomājot," analizē Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!