Foto: Privātais arhīvs

Lai gan tautas iemīlētā Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā ar mīļoto Paskvāli) pēdējā laikā nedaudz piebremzējusi savu publisko darbību un intervijas sniedz reti, viņa iepriecinājusi fanus, atklājot pāris pikantus faktus radio Pieci.lv raidījumam Pirmais valsis.

Piektdienas vakaru iesildošajā radio sarunu šovā, kuru vada pazīstamais mūziķis Transleiteris, Inese atklājusi, ka pašlaik ir ļoti noslogota radošajā sfērā. Viņa kļuvusi par tādu zvaigzni, ka izlēmusi atteikties no koncertiem kultūras namos un nu priecē fanus tikai "stāvošajos" koncertos, kur klausītājiem iespējams no sirds izplosīties.

Lai gan sarunas sākumā Inese nedaudz šokējusi fanus, paziņojot, ka sekss viņai tagad esot otrajā plānā un mīlas prieku vietā viņa izvēlas labi paēst, drīz vien viņa nebaidījusies dalīties pikantos faktos par kopdzīvi ar itāli Paskvāli Adario.

"Mīlas dzīvē viss ir super, esmu pašlaik uz viļņa. Abi esam vienā gaumē, vienā maisā metami," intervijā jūsmojusi skatuves dīva. Itāļa Paskvāles vārds esot ļoti atbilstošs viņa spējām dažādās sfērās.

"Viņš ir vāle ar visu pasaku. Viņš gan vālē, gan arī prot pateikt kādu skaistu pasaku, kamēr vālē," intīmu niansi atklājusi dziedātāja. Viņa paziņojusi, ka par spīti visiem skauģiem pašlaik dzīvo saskaņā ar sevi.

"Esmu skaista, vai ar zobu, vai bez zoba. Un es neesmu resna, esmu pilna ar mūziku. Es ēdu, lai būtu, ko laist ārā," rezumējusi skatuves leģenda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!