Foto: DELFI
Tautā pretrunīgi vērtētās dziedātāja Kombuļu Ineses jeb Ineses Cibuļskas (attēlā) dzīvē nebeidz risināties spraigi notikumi – šoruden populārā skatuves māksliniece nonākusi krīzes centrā.

Pēdējā laikā pieklusušas dziedātājas aktivitātes sociālajos tīklos, un viņa arī atcēlusi vairākas uzstāšanās, ar īsziņu palīdzību informējot pasākumu organizatorus, ka šobrīd uzturas krīzes centrā.

Izdevumam Vakara Ziņas pati dziedātāja "optimistiskā balsī"  apstiprinājusi, ka atrodas Talsu krīzes centrā, kur viņa kopā ar bērniem atpūšoties. Tiesa, no garākiem komentāriem par iemesliem, kādēļ bijis nepieciešams doties uz krīzes centru, citkārt tik runātīgā dziedātāja atturējusies.

Pēdējais gads Inesei bijis patiešām piedzīvojumiem bagāts - viņa paguva izšķirties no dāņu sirmgalvja Benda, atrast mierinājumu itāļu Serdžio un Paskvāles skavās, uzsākt sadarbību ar ēverģēlību kāro Sandi Kiopu un tam visam pa vidu arī uzstāties un ierakstīt jaunas dziesmas.

Pēdējo reizi Ineses vārds publiski skaļi izskanēja oktobrī pēc uzstāšanās Rīgas klubā Maska, kur viņas koncertu un nelūgtā Sanda Kiopa ālēšanos klātienē vēroja arī viņas mazais dēliņš Gabriels, par ko dziedātājai vēlāk bija jāsniedz paskaidrojumi bāriņtiesai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!