Foto: Privātais arhīvs
Šķiet, ka viss labais, kas vien Latvijai ir, šovasar aizplūst uz Itāliju. Vēso Latvijas vasaru pret Itālijas svelmi jau iemainījusi Seksīgā Lee, un viņai pa pēdām nu devusies arī Inese Adario (attēlā ar picu), kura šovasar Latvijā atgriezties vairs neplāno.

17. jūlijā Inese nospēlējusi koncertu Liepājā, bet pēc tam sociālajos tīklos izplatījusi faniem īpašu paziņojumu. Paziņojumā Inese novēlējusi visiem veiksmīgu vasaru Latvijā un paziņojusi, ka dodas uz vīra dzimteni un Latvijā šovasar vairs atgriezties neplāno.

Lai faniem būtu skaidrs, ka tie nav tukši vārdi, Inese drīz publicējusi arī bildi no autobusa, kurā ceļo uz tālo zemi.  Ieradusies Itālijā, viņa uzreiz steigusi dalīties ar faniem iespaidos. Māksliniece informē - kamēr citi guļ, viņa Itālijā mēģina noķert bezvadu internetu, lai būtu kopā ar faniem.

Tāpat viņa atrāda savas patiesi itāliskā dzīves ainiņas, kurā netrūkst picas baudīšanas, Paskvāles dzimtas puses apceļošanas un laiskošanās 38 grādu karstumā. Pāris atrodas Bonifati pilsētā, kas ir Paskvāles dzimtene. 

Māksliniece jau vairākkārt ciemojusies pie Paskvāles ģimenes, taču šī ir pirmā reize, kad viņa ar Paskvāli Itālijā ierodas kā precēts pāris. 

Inese gan mierina fanus, ka viņas aizbraukšana no Latvijas nebūt nenozīmē to, ka Latvijas šovbiznesam viņa ir zudusi. "Joprojām ir iespēja pieteikt videosveicienus. Tos sūtīšu no Itālijas. Iepriecini draugus un zini, ka prieku iegūsi arī tu pats," informē Inese.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!