Foto: Privātais arhīvs
Populārā dziedātāja Inese Adario jeb Kombuļu Inese (attēlā) un viņas ģimene, pagājušā gadā pārdzīvojusi veselu virkni nelāgu notikumu, beidzot tikusi uz zaļa zara. Inese kopā ar itāļu vīru Paskvāli atradusi ienesīgu biznesa nišu, atļaujas dzīvot greznāk un cer jau drīzumā pārvākties tuvāk vīra dzimtenei.

Pagājušajā gadā Adario ģimeni vajāja nelaimes. Paskvālem neveicās ar darba atrašanu Latvijā, Inese tika apvainota krāpšanā, un sākās pat runas par to, ka pazīstamā Adario ģimene dzīvojot visai trūcīgi.

Sarunā ar DELFI Izklaide Inese beidzot var atklāt skaistus jaunumus. Skandālisti un nelabvēļi apklusuši, turklāt Inese atradusi šovbiznesa nišu, kurā var darboties kopā ar vīru un kas ģimenei ienes labu naudiņu.

"Jau kādu laiku pelnām, taisot video sveicienus, kas tiek izsūtīti pa visu Latviju. Veidojam personiskus apsveikumus dzimšanas dienām, kā arī vienkārši sirsnīgus sveicienus draugiem pēc tautas pieprasījuma," DELFI Izklaidei stāsta Inese.

Pieprasījums esot liels - reizēm dienā nākas uzfilmēt pat septiņus video sveicienus. Fanu prasības ir visdažādākās, bet Adario pārim viss ir pa spēkam. "Filmējam jautras ainiņas pie traktoriem, močiem. Īpaši pieprasīts ir video sveiciens, kurā es filmējos, ēdot tomātu," atklāj Inese.

Turklāt tā beidzot ir iespēja nopelnīt arī Paskvālem, kuram kā jau itālim Latvijā darbu atrast bija grūti. Arī viņš filmējas sveicienos, iepriecinot fanus ar pigoriem dzimtajā valodā. Sveiciena cena esot pieci līdz desmit eiro, un ar ienākumiem pilnībā pietiek, lai nodrošinātu iztiku saskanīgajai ģimenei.

"Beidzot ar naudām viss ir kārtībā, un mēs varam atļauties sevi palutināt. Ja pagājušogad dzirdēju sūdzības, ka mums mājās par maz cukura, nu mēs varam atļauties tortes, es varu palutināt sevi ar labu kosmētiku," priecīgas ziņas faniem atklāj Inese.

Atradis savu biznesa nišu, pāris ir iecerējis dzīvē ieviest vēl kādas korekcijas. "Plānojam pamest Priekuli un pārvākties uz Dobeli.

Dobeli izvēlējās Paskvāle. Viņam šī pilsēta šķiet simpātiska, jo mazliet atgādina dzimto Bonifati. Turklāt tā ir tuvāk gan Rīgai, kur uz pavasari plānojam koncertus, gan mana Paskvāles dzimtenei Itālijai," izskaidro Inese.

Līdz ar darbu pie video sveicieniem abi kopā cītīgi raksta materiālu jaunam albumam, jo uz pavasari iecerējuši kā duets startēt ar jauniem hitiem.

Faniem, kuri interesējas par video sveicieniem, Inese atgādina, ka Facebook un Draugiem viņa atrodama kā Inese Adario - pēc kāzām viņa oficiāli pārgājusi sava itāļa uzvārdā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!