Foto: Publicitātes foto

Mūziķis, leģendārās grupas "Pērkons" taustiņinstrumentālists Juris Kulakovs pēc lielajām problēmām ar veselību pagājušajā vasarā nu alkoholu vispār vairs nelieto, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

63 gadus vecais mūziķis pēc daudziem bohēmas pilniem gadiem nu jau gadu nedzer un pat nesmēķē. Pagājušajā vasarā viņš nonāca slimnīcā smagu veselības problēmu dēļ; no mītnes zemes Francijas viņu apciemot ieradās arī Kulakova meita Justīne.

Nu komponista veselība ir stabilizējusies un viņš jūtas labi. "Ja kādreiz biju viens no lielākajiem bohēmistiem Latvijas mūziķu vidū, tad nu esmu pavisam garlaicīgs. Nelietoju. Nemaz. Un pat nepīpēju vairs. Cigareti neesmu ņēmis rokā jau gadu, kopš tā lielā krīze veselībā sākās. Aknas un sirds man no neveselīgā dzīvesveida ir visvairāk traumētas [..] Protams, var jau arī lietot, ko grib, bet mana izvēle ir nelietot, jo es vēl gribu dzīvot," izdevumam "Kas Jauns" saka mākslinieks.

Par izglābto dzīvību viņš ir pateicīgs ārstiem, kā arī savai sievai Laurai: "Viņa man ir lielākais atbalsts."

Guļot slimnīcā, Kulakovs arīdzan krietni nometis svaru, sasniedzot 75 kilogramus. Nu viņš, kā saka pats, ir atpakaļ formā sev ierastajos 100 kilogramos svara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!