Foto: Privātais arhīvs
Krievijas estrādes zvaigzne Marija Abrosimova, kura zināma ar skatuves vārdu MakSim, kopš 13. jūnija atrodas slimnīcā, kur nonākusi ar, kā vēsta krievu mediji, smagu pneimoniju.

Dziedātāja Maksima atrodas vienā no Maskavas slimnīcām un viņas stāvoklis arvien pasliktinās, vēsta Krievijas tabloīdi. Sieviete atrodas mākslīgajā komā un viņai tiek ventilētas plaušas, kuru bojājums novērtēts 40% apjomā. Atsevišķi avoti ziņo par 75% plaušu bojājumu. Ārsti cīnoties par dziedātājas dzīvību.

Kad 38 gadus vecā popzvaigzne vēl bija pie samaņas, viņa savam pusmiljonam "Instagram" sekotāju no slimnīcas vēstīja, ka pagalam slikti sajutusies 11. jūnijā. Divi Covid-19 testi uzrādījuši negatīvu rezultātu, taču pašsajūta arvien pasliktinājusies. Neraugoties uz to, Maksima ar 39 grādu temperatūru vēl kāpusi uz skatuves koncertā, bet 13. jūnijā māksliniece nonāca slimnīcā, kur ārsti viņai uzstādījuši pneimonijas diagnozi.

Stāvoklim pasliktinoties, dziedātāja ievesta mākslīgajā komā, viņai tiek ventilētas plaušas. Kā slavenību portālam "StarHit" skaidrojis Maksimas menedžere Jana Boguševska, kopš 23. jūnija stāvoklis nav nedz uzlabojies, nedz pasliktinājis, un ir vērtējams kā stabili smags.

Mākslinieces ģimene paudusi cerību, ka smagā slimība tiks uzveikta un Maksima izķepurosies. Pirms nonākšanas komā Maksima pati izteikusies optimistiski. Dziedātāja ir māte divām meitām – 12 gadus vecajai Aleksandrai un sešus gadus vecajai Marijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!