Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Kristīne Šomase (attēlā), kura atpazīstamību iemantojusi gan kā dziedātājas Lienes Šomases jaunākā māsa, gan šova Okartes skatuve dalībniece, februārī debitēs uz Eirovīzijas nacionālās atlases skatuves.

Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināli norisināsies 8. un 9. februārī, bet jau tagad visi 24 dziesmu izpildītāji ne tikai aktīvi mēģina un slīpē savus priekšnesumus, bet arī rūpējas par dažādām publiskām aktivitātēm.

Kā informē Kristīnes pārstāvji, jaunā dziedātāja šobrīd strādā gan ar vokālo pedagogu, gan horeogrāfu, kā arī cītīgi plāno māksliniecisko uzvedumu, jo viņa vēlas ar savu uzstāšanos un dziesmu Phoenix Fly uzrunāt balsotājus ne tikai vokālā ziņā, bet arī vizuāli.

"Priekšnesums būs par to, ka mēs, cilvēki, neļaujam vaļu savam dvēseles skaistumam, dzīvojam pelēcībā un ikdienas rutīnā, aizmirstam par to, kas patiesībā mēs esam un ko vēlamies.

Varu atklāt, ka priekšnesuma laikā uz skatuves tiks izmantotas avīzes un žurnāli. Kāpēc? Tas lai paliek noslēpums," intrigu rada pati Kristīne, kura paralēli Eirovīzijas priekšnesuma gatavošanai dara visu, lai šogad absolvētu Valmieras Viestura vidusskolas 12. klasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!