Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja Kristin Million, pirms rebrendinga zināma kā Crystal jeb Kristīne Miljone, īstajā vārdā Kristīne Zemture (attēlā), pēdējā laikā kļuvusi īpaši kārdinoša. Lai kāda veida bildes viņa publicētu sociālajos tīklos, fani visu uzmanību tajās koncentrē uz daiļavas apetītlīgajām krūtīm.

Miljone allaž varējusi lepoties ar sievišķīgām auguma aprisēm, taču pēdējā laikā viņas labumi kļuvuši īpaši izteiksmīgi. Dziedātāja šo skaistumu arī neslēpj, bet apzināti izvēlas dziļus dekoltē un fotografē sevi no augšas vai arī vispār bez galvas, lai saņemtu vēl vairāk komplimentu.

Tiesa, tik varenām krūtīm ir arī mazs mīnusiņš - abas apaļās daiļavas brīžiem tautu interesē vairāk nekā to nēsātājas iekšējā būtība un šovbiznesa centieni.

Lai gan dziedātāja, publicējot bildes,reizēm vēlas nodot tautai arī kādu citu vēsti, piemēram, informēt par savām profesionālās dzīves aktivitātēm, to fani laiž gar ausīm un komentāros jūsmo tikai par Miljones labumiem.

"Kas tur briest - sex talk show?" tikai par Miljones krūtīm spēj domāt kāds fans, lai gan bildes vēstījumā dziedātāja centusies iepīt intrigu par kādu zvaigžņotu filmēšanu. Savukārt kad māksliniece nopozē kopā ar mikrofonu, puikas, kas skatās bildi, pat mikrofonā saskata Miljones trešo krūti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!