Foto: LETA

Pazīstamais mūziķis Juris Kulakovs (attēlā) šobrīd ir lielas dilemmas priekšā. Lai gan ārsti viņam stingri aizlieguši lietot grādīgos dzērienus, mākslinieks izlēmis neklausīt un rīkoties pa savam. Kulakova mīļotā sieviete izlēmusi vairs nejaukties notikumos, ko nespēj ietekmēt.

Pēc smagas saindēšanās ar alkoholu ārsti Kulakovam aizliedza vēl kādreiz pacelt glāzīti. Sākotnēji publiski paudis apņēmību pievienoties atturībnieku rindām, mākslinieks drīz vien jau dziedāja citu dziesmu.

Kulakovs atklāja, ka izvēlējies nepārtraukt alkohola baudīšanu, argumentējot to ar savām personīgajām zināšanām par vīrieša ķermeņa fizioloģiju un iekšējo ārsta talantu.

Kā noskaidrojis žurnāls Privātā Dzīve, mākslinieka dzīvesbiedre Lilita Saulīte, kura bija klāt un izsauca mediķus liktenīgajā brīdī, kad māksliniekam palika slikti pēc ilgstošas uzdzīves, vairs necentīsies iejaukties notiekošajā.

"Esmu apņēmusies vairs šefību par šo cilvēku neturpināt. Ja viņš pats nevēlas sev palīdzēt, arī citi nepalīdzēs," žurnālam savu stingo lēmumu atklājusi Lilita.

Viņa atklājusi, ka jau vairākas nedēļas Kulakovs mitinās savā Čaka ielas dzīvoklī. Komponists esot paziņojis, ka vēlas neviena netraucēts kārtīgi pastrādāt, taču Lilitai ir aizdomas par ko citu.

"Diemžēl manā izpratnē nekāda lielā strādāšana nenotiek. Viņš vairākkārt teicis, ka viss rodas tādās mokās, ka viņam nepatīk, ka citi to redz un zina. Kad atkal redzu, ka radošās mokas iet komplektā ar visu citu, protams, neklusēju...

Un viņam tas nav ērti," pastāstījusi mākslinieka dzīvesbiedre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!