Foto: Privātais arhīvs

Mūziķe Lady Gaga sākusi jaunas attiecības. Slavenību tabloīdi apmēram mēneša garumā nevarēja saprast, kas īsti ir izskatīgais brunets blakus māksliniecei, taču nu beidzot noslēpumainības plīvurs ir kritis.

Iepriekš Lady Gaga bija saderinājusies ar talantu aģentu Kristianu Karino, tad īsu laiciņu dzīvoja kopā ar skaņu inženieri Danu Hortonu, taču šīs attiecības cieta neveiksmi.

Kopš šī gada sākuma paparaci divreiz fiksējuši dziedātāju kopā ar kādu tumšmatainu vīrieti, taču nebija zināma viņa personība. Visbeidzot pati Lady Gaga savā "Instagram" kontā ievietojusi attēlu, kurā redzama, sēžot klēpī jaunajam draugam. Kadrs uzņemts Maiami.

Kā vēsta izdevums "Bazaar", dziedātājas jauno mīlnieku sauc Maikls Polanskis, viņš ir Hārvarda universitātes absolvents, nodarbojas ar filantropiju un ikdienā darbojas kā izpilddirekors Pārkera fondā – tas izveidots 2015. gadā un atbalsta inovācijas zinātnē, sabiedrības veselībā, mākslā.

Šo fondu Polanskis dibinājis kopā ar Šonu Pārkeru, kurš savulaik stāvēja pie "Facebook" un "Napster" šūpuļa.

Lady Gaga mīļotais ir arī valdē Pārkera vēža imūnterapijas institūtā, kas sponsorē vēža ārstēšanas pētniecību. Polanskis iepriekš studējis matemātiku un datorzinātni.

Tiek lēsts, ka Lady Gaga attiecības ar Polanski uzsākusi pērnā gada pašā izskaņā. Jaungada svinībās abi redzēti skūpstāmies Losandželosā, taču tobrīd mediji filantropu vēl nebija identificējuši. Slavenību medijs "E!" ziņo, ka Polanskis bieži uzturas dziedātājas mājās un kopumā abi kļuvuši gluži vai nešķirami.

Abi arīdzan redzēti pagājušās nedēļas nogalē "Super Bowl" mačā Maiami, kur Lady Gaga bija paredzēta uzstāšanās. Pirms un pēc tās Maikls Polanskis laiku pavadījis gan ar viņu, gan dziedātājas māti.

View this post on Instagram

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 3, 2020 at 2:20pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!