Foto: Reuters/Scanpix
Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) kārtējo reizi pārsteigusi savus talanta cienītājus – šoreiz kaislīgā parūku un neparastu sasuku cienītāja uz skatuves kāpusi ar gludi skūtu galvu.

Jauno frizūru Lady Gaga atrādīja šova The Paul O'Grady Show laikā, kad viņa pirmo reizi plašākai publikai atskaņoja savu jauno skaņdarbu Hair. Šajā dziesmā, kas jau guvis pozitīvas atsauksmes dziedātājas fanu vidū, viņa apdzied savu brīvību un salīdzina to ar matiem.

Īsu brīdi pēc šīs uzstāšanās video publicēšanas internetā Lady Gaga izskata izmaiņas steidza apspriest tūkstošiem cilvēku dažādos sociālajos tīklos, un neilgā laikā atslēgvārdi "Lady Gaga bald" kļuva par populārāko vārdu salikumu Twitter tīklā.

Vērīgākie video skatītāji gan pieļauj, ka dziedātāja matus nav noskuvusi, bet vienkārši paslēpusi zem īpašas cepurītes, kādas parasti, tēlojot skūtgalvjus, lieto aktieri, bet uzstāšanās dienā uzņemtās fotogrāfijas liecina, ka, pat ja sieviete nav kļuvusi par skūtgalvi, pamazām piepildās viņas bažas zaudēt matus, jo tie ir krietni atkāpušies no pieres daļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!