Foto: Privātais arhīvs

28 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) atklājusi, ka 19 gadu vecumā tikusi izvarota – to viņa pastāstījusi tiešajā ēterā, viesojoties skandalozajā radio pārraidē The Howard Stern Show.

Dziedātāja atklāja, ka tolaik viņu - jaunpienācēju šovbiznesa pasaulē - izvarojis producents, kurš bijis par viņu 20 gadus vecāks.

"Esmu pārdzīvojusi dažas no šīm šausmu lietām. Tagad, pēc šīs psiholoģiskās, fiziskās un emocionālās terapijas, kuru esmu izgājusi, es par to varu pat pasmieties. Ļoti liela nozīme šajā terapijā bija tieši mūzikai," Hovardam Sternam stāstīja Gaga.

Dziedātāja atklāja, ka pēc notikušā šo producentu redzējusi tikai vienu reizi - tas noticis dažus gadus pēc uzbrukuma. Viņa gan neprecizēja, vai vērsusies ar iesniegumu policijā.

Pēc ētera amerikāņu advokāts Marks Geragoss paziņoja, ka dziedātāju izvarojis producents Lukašs Gotvalds, tomēr pašas Gagas pārstāvji šo informāciju nosauca par nepatiesu, turklāt Geragoss nekad nav bijis slavenās mūziķes advokāts.

Savukārt paša Gotvalda preses sekretārs šīs apsūdzības nosaucis par aizvainojošām un precizējis, ka producents ar dziedātāju patiešām ticies divas reizes, taču nekad nav palicis ar viņu divatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!