Foto: Vida Press

Negaidīts pavērsiens amerikāņu dziedātājas Lady Gaga dzīvē – tiek vēstīts, ka skatuves māksliniece saderinājusies ar slavenību aģentu Kristianu Karino (abi attēlā).

"Us Weekly" šonedēļ noskaidrojis, ka 31 gadu vecā dziedātāja un par viņu 18 gadus vecākais aģents saderinājušies jau vasarā. Anonīms informators pastāstījis, ka mūziķe dažādu apsvērumu dēļ nav vēlējusies paziņot par to publiski.

Lady Gaga un Karino ir kopā aptuveni gadu. Savukārt plašāka sabiedrība par šīm attiecībām uzzināja februārī, kad abi tika pieķerti skūpstoties Nacionālās futbola līgas finālspēles "Super Bowl" laikā.

Izdevums "Mail Online" sazinājies ar mūziķi un viņas mīļoto, bet pāris pagaidām nav komentējis runas par saderināšanos.

Jaatzīmē, ka aizvadītā gada vasarā Lady Gaga pašķīrās no sava līgavaiņa, aktiera Teilora Kinnija. Abi toreiz klāstīja, ka joprojām mīlot viens otru, bet nolēmuši ieturēt nelielu pauzi, un tas daudziem viesa cerības, ka pāris varētu atkal atjaunot attiecības.

Tiesa, drīz vien tapa zināms, ka mūziķe uzsākusi attiecības ar Karino, kurš ir viņas un vēl daudzu citu slavenu dziedātāju aģents, un daudziem tas bija liels pārsteigums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!