Foto: AFP/Scanpix

Populārā vīriešu žurnāla Maxim Austrālijas izdevums publicējis pikantu foto sesiju un interviju ar dziedātāju Lady Gagu, un cita starpā "monstru karaliene" izteikusies, ka vēlētos, lai pasaulē dzīvotu tikai homoseksuāļi.

Uz dziedātājai uzdoto jautājumu, kas viņai labāk patīk gultā - vīrieši vai sievietes, Gaga atbildēja: "Tas atkarīgs no konkrētā puiša vai meitenes, bet es ar jums negrasos apspriest savu privāto dzīvi. Pateikšu tikai to, ka es kļūtu daudz laimīgāka, ja visu pasauli varētu padarīt homoseksuālu (if I could make the whole world gay)".

Runājot par savu privāto telpu, dziedātāja uzsvēra, ka tā ir tikai un vienīgi viņas pašas darīšana. "Koncertos esmu publikai ļoti atvērta, bet, kad runa ir par manu privāto dzīvi, es to cenšos maksimāli aizsargāt.

Arī mans dzīvoklis un mana guļamistaba ir skatuve, bet ne jau nu katra cilvēka apskatei. Kad ļaužu pūlis tur ieiet, viņi sagrauj enerģiju un viss pārvēršas par cirku," intervijā stāsta Lady Gaga.

Savukārt, stāstot par saviem bērnības elkiem mūzikā, Lady Gaga vispirms izceļ Britniju Spīrsu. "Man bija 13 gadi, kad Britnija kļuva populāra. Mēs ar draugiem reizi nedēļā gājām uz MTV pasākumiem, lai pastāvētu pūlī un kādu varbūt ieraudzītu.

Es nebiju Britnijas megapielūdzēja, bet jau toreiz es biju pārsteigta, kā viņai izdodas ap sevi pulcēt tādu fenomenu kā superfani. Man patika uz viņu skatīties un būt daļai no tās atmosfēras. Lai gan tagad esmu šī fenomena otrā pusē, man gribētos vēlreiz izbaudīt tās fanošanas emocijas," intervijā atzīst Lady Gaga.

Foto galerijā: Lady Gaga sesija Austrālijas Maxim jūlija numuram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!