Foto: DELFI
Krievijā populārā estrādes māksliniece Laima Vaikule (attēlā) savus sekotājus informējusi, ka šopavasar viņa atkal uzsākusi cīņu ar smēķēšanu.

"Jā, es atmetu smēķēšanu. Vienā brīdī sapratu, ka ir nepieciešams atmest to. Smēķēt gribas, bet nevēlos būt smēķētāja. Ceru, ka tas ļoti neietekmēs manu figūru," savā blogā informējusi Vaikule.

DELFI Izklaide atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad Vaikule uzsāk cīņu ar kaitīgo ieradumu - gan 2009. gadā, gan gadu vēlāk dziedātāja mēģināja atmest smēķēšanu, un šī iemesla dēļ viņa arī pieņēmās svarā, bet vēlāk atgriezās pie cigaretēm.

Savā blogā Vaikule arī atklājusi, ka sākusi gatavoties Jaunajam vilnim - Maskavā viņa tikusies ar šuvējiem, kuri ilgu laiku strādājuši ar populāro apģērbu dizaineri Valentīnu Judaškinu. Šiem meistariem Vaikule uzticējusi pāršūt par 10 tūkstošiem dolāru Amerikā iegādātu kleitu, kuru varēšot novērtēt Jaunajā vilnī

Dziedātāja blogā arī pastāstījusi dažas sadzīviskas ainiņas no savām gaitām Jūrmalā, kur Vaikule pavada daļu pavasara - maija vidū viņa Jūrmalas centrā no vārnas uzbrukuma izglābusi pīli un viņas mazuļus.

"Protams, ka es nevarēju mierīgi paiet garām. Nolēmu, ka es esmu galvenā savvaļas pīļu glābēja. Vārnu aizdzinu. Labi, ka draugi palīdzēja, jo kā gan es viena būtu noķērusi pīli un astoņus pīlēnus?" emocionāli raksta Vaikule.

Viņa kopā ar draugiem pīlēnus aiznesusi līdz upei, bet ar to viss nav beidzies - pīle savus mazuļus pametusi, un dziedātāja sēdējusi pie upes un gaidījusi, kad putns atgriezīsies.

Galerijā: ieskats aizvadītajā nedēļas nogalē Tallinā, Nokia koncertzālē notikušajā Vaikules koncertā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!