Foto: Privātais arhīvs

Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā kopā ar draugiem) ir viena no tām atpazīstamajām skatuves māksliniecēm, kura savus fanus un atbalstītājus regulāri informē par jaunākajiem notikumiem ar bloga starpniecību, un pēdējā laikā viņas dzīvē notikušas pārmaiņas.

Laima vienmēr izcēlusies ar pārdomātu stilu, un viņa tiek dēvēta par vienu no modīgākajām Krievijas estrādes zvaigznēm, kura nebaidās eksperimentēt ar vizuālo tēlu gan ikdienā, gan kāpjot uz skatuves.

Aizvadītā gada nogalē kārtējo reizi nelielas pārvērtības piedzīvojuši dziedātājas mati. Mūziķe jau vairākus gadus iecienījusi karē griezumu - šī frizūra joprojām rotā mākslinieces galvu, tomēr sasuka kļuvusi daudz īsāka.

Tāpat jāpiemin, ka gada sākumā Laima devusies uz ārzemēm, kur pāris nedēļas atpūtīsies un baudīs brīvdienas, taču, kā viņa savus atbalstītājus informējusi blogā, lai gan šobrīd viņa jūtas lieliski, mūziķe ir pārliecināta, ka drīz sāks ilgoties pēc mājām.

Visus savus ceļojumu iespaidus un ikdienas gaitas Laima mēdz vizualizēt ar attēliem, tā sava bloga lasītājiem sniedzot unikālu iespēju ielūkoties arī Krievijas šovbiznesa aizkulisēs un ieraudzīt dažādus slavenus māksliniekus pavisam ikdienišķās situācijās.

Fotogrāfijās mēdz parādīties viņas draugi un paziņas no mūziķu aprindām - decembrī Vaikule publiskoja attēlu, kurā redzama kopā ar Krievijas skatuves dīvu Allu Pugačovu, kura aizvadītajā gadā kļuva par māmiņu dvīņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!