Foto: Mango

Dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) ar dzīvesbiedru Andreju Latkovski pēc konkursa Jaunais vilnis noslēguma jau pametuši savus Jūrmalas apartamentus Bulduru prospektā un devušies uz Maskavu, kur dziedātājai ieplānoti koncerti.

Jaunā viļņa laikā Krievijas medijos izskanēja informācija, ka dziedātājas Jūrmalas māja izlikta pārdošanā. Vaikules dzīvesbiedrs izklaides portālam Mango apstiprināja, ka Laima patiešām šobrīd mēģina pārdot savu mājvietu Bulduru prospektā. „Ja atrastoslabs pircējs, kāpēc ne? Tiesa gan, tagad ir krīze, un cenas ir straujisarukušas, bet, ja kādam būtu labs piedāvājums, mēs neatteiktos,” atklāja Andrejs.

Jaunā viļņa laikā Krievijas šovbiznesa zvaigznes uz Dzintaru koncertzāli tika atvizinātas ar Audi jaunākajiem modeļiem, ko konkursa organizatori bija atveduši no Krievijas, bet Vaikule uz vakara koncertiem ieradās gan vīra Andreja vadītajā džipā, gan pati vadot kabrioletu.

„Laimai jau kopš 19 gadu vecuma ir autovadītāja apliecība. Tas taču ir tik forši, ka uz Jauno vilni viņa pati varēja aizstūrēt savā kabrioletā,” tā telefonsarunā no Maskavas izklaides portālam Mango pastāstīja Andrejs.

Vaikulei kaimiņos apartamentus dzīvojamo māju kompleksā Marienbāde iegādājies arī skandalozais Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs, tāpēc uz Jaunā viļņa koncertiem dziedātāja atvizināja arī savu skatuves kolēģi un seno draugu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!