Foto: Mango

Kā vienmēr ar ekstravagantu stilu Jaunajā vilnī izceļas dziedātāja Laima Vaikule (attēlā). Lai arī viņa intervijā žurnālam Una bija paudusi, ka ir atmetusi smēķēšanu, Vaikulei tomēr nav izdevies īstenot cēlo nodomu.

Uz sieviešu žurnāla Una uzdoto jautājumu „Vai piekopjat pareizu dzīvesveidu?" 55 gadus vecā Laima Vaikule nesen atbildēja: „Esmu nolēmusi, ka pienācis pēdējais laiks atmest smēķēšanu. Tagad to izdarīju. Atteikties no cigaretēm man ir ļoti grūti, jo nikotīns ir narkotikas. Tukšuma sajūtu izbauda visi, kuri iet tam cauri.

Man tagad ir baigās „lomkas" - esmu atmetusi smēķēšanu. Lūk, galvenā mana šodienas sajūta! Ceru, ka nākamās dienas būs jaukākas, un es varēšu aizmirst par tām riebīgajām cigaretēm."

Taču Vaikule tomēr nav spējusi atturēties no kaitīgā ieraduma, un, lai arī viņa strikti bija apņēmusies ievērot veselīgu dzīvesveidu, izklaides portāls Mango dziedātāju sastapa, kāri smēķējot cigareti. Tiesa gan, Vaikule nebija sevišķi apmierināta, ka fotogrāfs viņu cenšas iemūžināt ar cigareti rokās. Tāpēc dziedātāja turpināja pozēt, cigareti slēpjot aiz muguras.

Pirms nedēļas tapušajā portāla Mango intervijā ar Laimu Vaikuli par Latvijas pārstāves konkursā Aishas izredzēm dziedātāja stāstīja: "Aisha man patīk. Man liekas, ka viņa ir interesanta. Mēs esam runājušas. Taču nevar nevienam neko uzspiest, jo katrs cilvēks ir individualitāte. Es nevaru diktēt. Ja viņai būs interesanti, Aisha manī ieklausīsies. Viņa ir ļoti patīkama meitene un talantīga. Es vēl nezinu, kādi ir pārējie konkursanti, tāpēc pagaidām ir ļoti grūti spriest par Aishas izredzēm Jaunajā vilnī. Aisha man patīk, jo viņai ir sava skaņa, un tas ir pats galvenais. Daudziem tas nepiemīt."

Foto: Mango

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!