Foto: Privātais arhīvs

Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā), kura vienmēr izcēlusies ar ļoti pārdomātu un modīgu vizuālo tēlu, nesen piedzīvojusi ievērojamas pārvērtības – viņa atbrīvojusies no karē frizūras un matus nogriezusi pavisam īsus.

Laima ir viena no tām estrādes māksliniecēm, kura virtuālajā vidē aktīvi komunicē ar saviem sekotājiem un regulāri viņus informē par jaunumiem savā dzīvē, un aizvadītajā nedēļā viņa padalījusies ar foto, kurā iemūžināta ar jauno frizūru.

Oficiālajā blogā Vaikule paskaidrojusi, ka, būdama ASV, sapratusi, ka pienācis laiks kaut ko mainīt savā izskatā, un radusies ideja nogriezt matus. Tāpat Laima arī pieminējusi, ka visiem interesentiem šīs pārvērtības pavisam drīz būs iespējams novērtēt arī dzīvē, jo viņa sniegs koncertu Sanktpēterburgā.

Laima, kura martā atzīmēs 60 gadu jubileju, ir viena no spilgtākajām estrādes māksliniecēm Krievijā, un viņa vienmēr publiku spējusi pārsteigt ar modīgiem tērpiem un pārdomātu vizuālo tēlu, un arī šoreiz mākslinieces jaunā frizūra bloga komentāru sadaļā izpelnījusies viņas fanu komplimentus un uzslavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!