Foto: Kadrs no video

Estrādes zvaigznes Laima Vaikule un Ala Pugačova turpina priecēt ar asprātīgām izdarībām, un šonedēļ plašākai sabiedrībai atrādīts jauns videoklips, kurā abas cienījamās dāmas iesmējušas par mūsdienu tehnoloģijām un sociālajiem tīkliem.

Abas dziedātājas pirms diviem gadiem vasarā Jūrmalā aizsāka video sēriju "Dāmas no kāpām", kuras ietvaros savus atbalstītājus priecēja ar asprātīgiem sižetiem. Šovasar šī tradīcija tiek turpināta, un arī Allas un Laimas jaunākais veikums faniem nav licis vilties – abu kundzīšu humora izjūta sajūsminājusi daudzus.

Maksims Galkins, kurš tradicionāli pilda operatora pienākumus un iemūžina abu draudzeņu pekstiņus, "Instagram" šonedēļ padalījies ar sižetu, kurā Alla un Laima pazobojas par sapīšanos sociālajos tīklos.

Vaikule, palīdusi zem tīkla, videoklipā Allai taujā, kur viņa atrodas, un Krievijas estrādes primadonna paskaidro, ka beidzot esot piepildījies Laimas sapnis – viņa nokļuvusi sociālajos tīklos. Pugačova negribīgi piebiedrojusies draudzenei zem tīkla.

Video noskatīts vairāk nekā 1,4 miljonus reižu, un fani komentāros priecājušies par abu dziedātāju izdarībām un dzirksteļojošo humora izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!