Foto: Publicitātes foto

Jau pirms aptuveni deviņiem gadiem pašmāju presē parādījās publikācijas, ka Latvijā un Krievijā populārā dziedātāja Laima Vaikule nolēmusi pārdot savu lepno Jūrmalas savrupnamu Bulduru prospektā. Jaunākā informācija liecina, ka īpašumam parādījies potenciāls pircējs, ar kuru šobrīd tiek vestas sarunas.

Novembrī mediju redzeslokā nonāca precētais divu bērnu tēvs Ronalds Alpe, kuru kupls pulciņš sieviešu, tajā skaitā arī dziedātāja un dīdžemeitene Liene Ušakova, apsūdzēja krāpnieciskās darbībās. Internetā pieejamā informācija liecināja, ka viņa vadītā nekustamo īpašumu aģentūra SIA "Royal Real Estate" tirgo Vaikules savrupnamu, un daudzi pauda bažas, ka tā ir kārtējā afēra. Tiesa, skatuves mākslinieces dzīvesbiedrs Andrejs Latkovskis izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā apstiprinājis – īpašums tiek pārdots.

Kā norādījis Latkovskis, daudzi interesējušies par iespēju īpašumu iegādāties. Savukārt, stāstot par to, kā vispār pieņemts lēmums māju pārdot, Vaikules dzīvesbiedrs minējis, ka savulaik parādījies reāls piedāvājums no kādas personas. Tiesa, darījums tomēr nav noticis.

"Padomājām, kāpēc gan nepārdot? Toreiz darījums nenotika, taču doma, ka māju varētu pārdot, palika," norādījis Latkovskis.

Latkovskis gan nav vēlējies runāt par konkrētu cenu. Arī sludinājumu portālā summa, par kādu iespējams īpašumu iegādāties, nav norādīta.

"Mums it kā ir parādījies reāls pircējs. Plaši par to runāt negribu, notiek pārrunas. Ja jūs man jautātu, kas tas par cilvēku, kurš gatavs pirkt īpašumu, vai viņš nav tāds aizdomīgs, tad man jāsaka, ka es personīgi nevienu sliktu vārdu par viņu pateikt nevaru. Laiks rādīs, vai varēsim vienoties," sacījis Latkovskis.

Kā vēsta izdevums, eksperti Vaikules grezno Jūrmalas īpašumu savulaik atzina par 4,5 miljonu eiro vērtu.

Portālā "Royal Real Estate" publiskotajā sludinājumā norādīts, ka "māju Bulduru prospektā Jūrmalā Laima Vaikule kopā ar labākajiem Latvijas arhitektiem iekārtoja veselus piecus gadus, ēkas arhitektūrā un interjerā ieliekot savu individualitāti un eleganci".

"Lakonisms un detaļu nepārsātinātība, no budistu klostera Kioto atvesti zvaniņi koku zaros, zelta zivtiņas strautiņā pie mājas – tas viss rada plašuma un viegluma iespaidu. Vaikules mājā viss pakārtots viņas dzīves kredo – kārtība un disciplīna. Katra telpa ir ar savu elpu un raksturu, nekas nav atstāts kā pašsaprotams. Šarms, harizma un individualitāte raksturo šo namu, gluži kā pašu mākslinieci," teikts sludinājumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!