Foto: DELFI

Ambiciozā Sabīne Prenclava (attēlā) no Purmsātiem, kura pirms diviem gadiem sevi skaļi pieteica Latvijas šovbiznesā, paziņojot, ka grib kļūt populāra un ienest pašmāju mūzikā stilīgas vēsmas, atmetusi centieniem ar roku un nu uzdzied tikai radu saietos.

"Uzdziedu vairs tikai senčiem jubilejā. Iespējams, tas tāpēc, ka esmu sapratusi, ka Latvijā pelnīt naudu ar mūziku īsti nav jēgas," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Prenclava, piebilstot, ka pēc skolas beigšanas atradusi darbu tirdzniecībā.

Lai gan šovā Okartes skatuve 2 Sabīne sevi pieteica visai skaļi, paziņojot, ka ienesīs Latvijas mūzikā jaunas vēsmas un būs pašmāju Bejonsa, nu viņas rokas nolaidušās. "Šovā man bija dots pārāk maz laika sevi pierādīt, fanus tā arī nespēju savākt," bēdājas jaunā dziedātāja.

Viņa godīgi atzīst, ka neesot pietiekami uzņēmīga, lai lauztos šovbiznesā, neveicas arī ar sadarbības piedāvājumiem.

"Bija doma sadarboties ar Ivaru Kļaviņu, bet tas viss palika runas līmenī. Kaut ko plānojām kopā arī ar Sandiju Vīganti, kurai arī tuvs r&b stiliņš, bet šobrīd viņa atrodas ārzemēs.

Man nav vēlmes veidot karjeru ārzemēs, esmu nolikusi mūziku otrajā plānā. Vairs nezinu, vai būšu Latvijas Bejonsa, jo neesmu no tiem, kas ies un mēģinās visiem spēkiem lauzties mūzikā. Tas tomēr ir ļoti grūti, un man vairs nav vēlēšanās cīnīties.

Man pat nemaz vairs nav laika mūzikai. Man ir labi tāpat, strādājot tirdzniecībā, kad mīļotais blakus," par savu vienkāršo dzīvi stāsta savulaik cerīgā māksliniece, kuras līgavainis, starp citu, ir populārā Kašera brālis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!