Foto: DELFI

Kamēr skauģi vien nosmīn par Okartes skatuves jauniešu stāstiem par popularitāti pēc šova, viens no spilgtākajiem otrās sezonas dalībniekiem - Kaspars Blūms Blūmanis jeb Kašers (attēlā) - atklāj slavas šokējošos apmērus, ar kuriem vienkāršs cilvēks diez vai tiktu galā.

"Ir šausmīgi grūti! Visur, kur es eju, visi uz mani skatās, prasa parakstīties, grib parunāties. Taču, no otras puses, es jau šovā pats parādīju sevi kā atvērtu cilvēku un tagad maksāju par to cenu," sarunā ar DELFI Izklaide par slavas nastu pēc šova stāsta Kašers.

Jaunā multimākslinieka slavas dēļ ciest nākas arī viņa tuviniekiem - Kašers atklāj, ka fanu pulki apsēduši pat viņa vecāku māju Talsos, gaidot jaunā mūziķa ierašanos, un, kad Kašers atbraucis, atbalstītāji gluži kā ārzemju filmās snaikstījušies gar mājas logiem, lai redzētu, ko tad nu Kašers tur iekšā dara.

"Mani pazīst visur, kur es eju, pie tam, kas interesanti, lai gan, esot šovā, man likās, ka fano lielākoties jaunieši, ir arī pietiekami daudz vecāku cilvēku. Bet es skatos uz to visu pozitīvi - man patīk, ja cilvēki uzdrošinās pienākt pie manis un parunāties.

Man pat bija tāda kurioza situācija: es iegāju veikalā, un sieviete no kases cēlās kājās un nāca pie manis, lai dabūtu autogrāfu! Kad es eju pa ielām, mašīnas pīpina. Zināju, ka būs atpazīstamība, bet es patiešām nebiju domājis, ka tas izvērtīsies tik traki," neticamos notikumus atklāj jaunais talants.

Kašers lūdz savu atbalstītāju sapratni, ja neizdodas atbildēt uz visu vēstulēm vai ar katru parunāties, jo gluži loģiski, ka puisim nepietiek ar 24 stundām diennaktī, lai atbildētu katram fanam.

"Pirmo reizi dzīvē man viss ir izplānots pa minūtei - dažādas tikšanās un darīšanas. Lai gan man ir cilvēki, kas palīdzēja atbildēt uz fanu vēstulēm šova laikā, vienalga, kad pēc šova iegāju draugos, man priekšā bija 350 vēstules. Ir neiespējami visiem atbildēt, jo desmit minūšu laikā jau saņemu simts jaunas," situāciju skaidro Kašers.

Lai uz ielām tik ļoti nekristu acīs, modīgais puisis, kurš šova laikā priecēja ar stilīgiem tērpiem, pat sācis ģērbties vienkāršāk. Viņš mēģinājis maskēties aiz lielām brillēm un cepures, bet fani vienalga atpazinuši.

"Tagad ģērbjos klasiskāk kā jebkad, jo visu laiku esmu skrejošs un jāģērbjas ērti, taču mani tāpat pamana. Nekad dzīvē neesmu rakstījis uz tik daudzām rokām. Piemēram, vakar sniedzu apmēram 400 autogrāfus - uz rokām, kājām, kedām, somām, telefona maciņiem, pat uz kakla.

Tā ir mana 15 minūšu slava, un ar to jātiek galā. Bet man tas ir patīkami, un es saskatu tajā pozitīvas lietas - esmu iedvesmojis cilvēkus, un tāds jau arī bija mans mērķis," spriež Kašers.

Viņa aktīvās darbības augļi būs baudāmi jau pavisam drīz - Kašers drīzumā piedāvās savas dziesmas, kā arī vēl dzirdēsim par viņa talantu modes jomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!