Foto: Nils Vilnis

Par burvīgu pārsteigumu faniem 2. maija vakarā parūpējusies Astro`n`out līdere Māra Upmane-Holšteine un viņas vīrs Jānis, dziesminieks Goran Gora. Mūziķu pāris jau audzina meitiņu Ronju, bet drīz pasaulē nāks viņu otrā atvasīte.

Priecīgo vēsti abi pasaulei atklājuši ar sociālo tīklu starpniecību. Gan Māra, gan Jānis savos Instagram profilos ievietojuši attēlu, kurā Māra redzama ar jau palielu grūtnieces vēderiņu, kuru samīļo mazā Ronja (attēlā).

"Taureņi vēderā nu jau ar citu nozīmi. Ronjas buča brālim," bildi parakstījuši mākslinieki, atklājot, ka otrā atvasīte visdrīzāk būs puisītis. Tūkstošiem fanu metušies priecāties par attēlu un sveikt skaisto ģimeni ar priecīgo notikumu.

Mūziķu pāris ir spilgts piemērs tam, ka bērniņa laišana pasaulē nekādi netraucē turpināt kāpt pa karjeras kāpnēm. Mazo Ronju abi jau kopš dzimšanas ņem līdzi uz koncertiem, un arī meitiņa radošajā vidē jūtas ļoti labi.

Pāris gada sākumā padalījies pieredzē arī ar DELFI Izklaides lasītājiem, atklājot, ka, ja labi grib, var izdomāt, kā turpināt darboties mūzikā pēc bērniņa piedzimšanas.

Taureņi vēderā nu jau ar citu nozīmi. :) Ronjas buča brālim. 📷 Nils Vilnis

A photo posted by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on May 2, 2016 at 12:14pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!