Foto: LETA
Viens no populārākajiem Krievijas estrādes māksliniekiem Grigorijs Ļepss bijis spiests pārtraukt uzņēmējdarbību Maskavas centrā.

Tautai šobrīd "ne da līdz" pīrādziņiem, – tā par Ļepsa biznesa krahu vēsta Krievijas tabloīds "StarHit'.

58 gadus vecais Ļepss aizvēris savu kulinārijas un konditorejas bodīti "Pīrāgi" Maskavā, kurai durvis vērās tikai pirms gada. Atvēršanas ballītē bija pat Filips Kirkorovs un citas Krievijas slavenības.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ zaudēti regulārie apmeklētāji, un bizness izsīcis. Ļepsa veikals "Pīrāgi" no citām tamlīdzīgām vietām atšķīries tieši ar demokrātiskām cenām un kārtīgiem pīrāgiem.

Kā pastāstījuši bodītes darbinieki, šis uzņēmums gada laikā tā arī nenesa peļņu, bet Covid-19 pandēmijas periods pielicis treknu punktu: Ļepss knapi spējis nomaksāt telpu īri. Ļepsam gan vēl paliek maskaviešu iecienīta vieta "Degvīna glāze" Petrovkā, pilsētas centrā.

Kā vēsta "StarHit", iepriekš Grigorijs Ļepss paralēli koncertdarbībai izmēģinājis veiksmi dažādās uzņēmējdarbības jomās.

"Delfi" jau ziņoja, ka Ļepss ir viens no tiem krievu estrādes pārstāvjiem, kuriem Latvijā nav ļauts iebraukt. Šādu lēmumu 2019. gada novembrī pieņēma Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, pamatojoties uz valsts drošības iestādes izvērtējumu. Gadu iepriekš Ļepsu savā "melnajā sarakstā" iekļāva arī Lietuva, pamatojoties uz aizdomām par viņa sakariem ar noziedzīgo pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!