Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas popmūzikas princesi pašpasludinātā dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jureviča (attēlā), kura pagājušo gadu rebrendingojās par Adelina, atkal pievērsusi sev pastiprinātu uzmanību, publicējot Instagram provokatīvu bildi.

Adelina Latvijas šovbiznesā uzmirdzēja pirms trim gadiem. Meitene guva slavu visai īpatnējā veidā - viņai izdevās pēc koncerta Tallinā satikties ar pašu Lady Gaga un pasaules zvaigznei arī mazliet uzdziedāt.

Pēc tam Adelina pa šovbiznesu tālāk plēsās pati saviem spēkiem. Meitene nebaidījās šokēt - viņa atļāvās publiski apsmiet tā laika zvaigzni Madry jeb Madaru Grēgeri un atzīties, ka ikdienā lieto marihuānu. Pēc rebrendingošanās gan Adelina uz vairāk kā gadu pazuda no aktīvas publiskās aprites.

Kā atklāj dziedātājas sociālo tīklu profili, talantīgā meitene pēdējā laikā dzīvojas pa ārzemēm. Blondā daiļava regulāri lutina savus fanus ar saulainām bildēm, kurās nekautrējas izrādīt augumu pieticīgās štātītēs.

Nu Adelina gājusi uz visu banku un atrādījusies faniem kā no mātes miesām nākusi. Viņa gan uzsvērusi, ka šī nav standarta plikbilde savu dabas dāvanu izrādīšanai - attēls satur dziļu vēstījumu par mūsu dvēselēm, kuras ir tūkstošiem gadu vecas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!