Foto: Publicitātes foto

Augusta sākumā plašākas sabiedrības vērtējumam tika nodota amerikāņu dziedātājas Nikijas Mināžas vaska figūra, kas jau nodēvēta par, iespējams, pašu seksīgāko vaska slavenību figūru pasaulē. Tagad tapis zināms, ka drīzumā mākslinieces nedzīvā dubultniece tiks pārveidota.

Vaska lelle, kura atveidota pēc Mināžas līdzības, izstādīta Tiso kundzes muzejā Lasvegasā. Dziedātāja, kura var lepoties ar vienu no pasaules seksīgākajām un izdaudzinātākajām pēcpusēm, iemūžināta visnotaļ provokatīvā pozā - četrrāpus nometusies uz ceļiem, dibenu stalti izslējusi gaisā.

Vaska figūras izaicinošā un provokatīvā poza radījusi pamatīgas likstas. Daudzus muzeja apmeklētājus tā tik ļoti sajūsminājusi un uzjautrinājusi, ka tie metušies izsmiet Mināžas lelli, pozējot dažādās pikantās un seksuālās pozās. Vēlāk attēli, protams, publicēti sociālajos tīklos.

Īpaši lielu ievērību tīmeklī izpelnījies foto, kurā kāds vīrietis ar Mināžas vaska lelli imitē kaislīgu seksu "sunīšu stilā", un šis attēls muzeja pārstāvjiem licis pieņemt lēmumu, kurš, iespējams, pamatīgi saskumdinās daudzus - dziedātājas dubultniece tiks pārveidota, lai ļaudis vairs nevarētu to piesmiet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!