Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Laura Raila (attēlā), kura līdz šim viņa pārvietojās ar sabiedrisko transportu vai motorolleri, aizvadītajā nedēļā iegādājusies automašīnu. Viņas jaunai braucamrīks – sievišķīga Škoda Fabia.

"Esmu laimīga, ka mana saspringtā ikdiena atkal būs uz četriem riteņiem. Mēs jau esam paspējušas sadraudzēties un jūtamies labi," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Laura un neslēpj prieku par jauno braucamrīku.

Dziedātāja pa ceļiem tagad pārvietosies Škoda Fabia markas automobilī, kas ir 2008. gada modelis un īpašs ar to, ka tam ir pavisam neliels nobraukums. Naudiņu mašīnai Laura sakrājusi pati un šis jau ir otrais automobilis, kas bijis viņas īpašumā.

"Pirms tam man bija Ford Ka, taču martā notika neliela avārija. Kopš maija vidus līdz pat dienai, kad iegādājos jauno mašīnu, braukāju ar motorolleri, jo ar sabiedrisko transportu man nav tik viegli paspēt nokļūt visur, kur man jābūt," stāsta Laura.

Pati dziedātāja cenšas likumu un atļauto ātrumu nepārkāpt, tiesa, šad tad gadoties nedaudz uzgāzēt pēc sarkanās gaismas, lai izvirzītos priekšā citiem braucējiem.

"Man uz ceļiem nepatīk nekārtība un tas, ka neievēro satiksmes noteikumus. Šādā brīdī esmu agresīvā braucēja - varu gan noplātīties ar rokām, gan uzmidžināt ar gaismām. Pati ātrumu cenšos nepārkāpt. Uzsākot braukšanu pēc sarkanās gaismas, man patīk iespiest grīdā un izrauties pirmajai - tas mazam adrenalīnam.

Kopš avārijas esmu palikusi uzmanīgāka un diemžēl vēl neesmu atbrīvojusies no sajūtas, ka man atkal kāds var uzbraukt virsū, bet es cenšos domāt pozitīvas domas," stāsta dziedātāja.

Savukārt taujāta, vai viņai kādreiz nācies automašīnai nomainīt riepu, Laura stāsta, ka tāda nepieciešamība pagaidām nav bijusi, taču, ja rastos šāda vajadzība, viņa prastu atrast risinājumu.

"Riepu gan nomainīt nevarēšu. Noteikti dotu zīmes, ka man vajag palīdzību. Cilvēki ir atsaucīgi. Nesen, kad devos uz Dinner in the Sky pasākumu, man nācās pirmo reizi mūžā nostopēt mašīnu, jo saplīsa rolleris. Būtu nokavējusi, bet, pateicoties laipnam šoferītim, paspēju," priecājas Laura.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!