Foto: DELFI
Pievilcīgas meitenes sociālajos tīklos bieži vien saņem dažādus uzmanības apliecinājumus, bet starp komplimentiem un iepazīšanās mēģinājumiem gadās arī krāpnieki, kuri daiļavām piesola zelta kalnus.

Nedēļas nogalē nepatīkamu situāciju piedzīvojusi šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja un vokālā pasniedzēja Laura Raila (attēlā centrā), kuru savos tīklos mēģinājis ievilināt kāds turks.

"Vakar man atrakstīja kāds turks, it kā modeļu aģentūras īpašnieks redzējis mani konkursā Miss Top of the World, aicina uz fotosesiju janvārī Stambulā," savā Facebook tīklā stāsta Laura, kura gan nav tik viegli aptinama ap pirkstu.

"Kad sāku prasīt jautājumus - cik dienas, vai būs līgums, kāda samaksa, ka, ja braucu, tad noteikti ne viena, bet gan ar pārstāvi, kāda ir viņa mājaslapa, viņš neizturēja un uzrakstīja, ka es uzdodu pārāk daudz jautājumus un lai man laba diena," vēsta Raila.

Viņa ir pārliecināta, ka pirms došanās tālā ceļā uz svešinieka organizētu fotosesiju, par kuru zināms maz, šādi jautājumi ir tikai loģiski, un skatuves māksliniece vēlas brīdināt citas meitenes neuzķerties uz šāda āķa.

"Respektīvi, uzmanieties, krāpnieks meklē muļķus, kas piekritīs," citas meitenes brīdina Laura.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!