Foto: DELFI

Patīkamu pārsteigumu visām pašmāju dāmām šonedēļ sagādājis dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) – viņš pavēstījis, ka sava jaunā hita Rīts pieneņpūkās videoklipa filmēšanai meklē apaļīgas pašmāju daiļaviņas.

"Ja tev interesē piedalīties mana jaunā videoklipa Rīts pieneņpūkās filmēšanā Baltijas valstīm, iespējams, mēs meklējam tieši tevi. Meklējam gan galvenās lomas atveidotāju, gan meitenes un puišus dalībai masu skatā.

Meklējam ne tikai izteikti slaidas, bet arī meitenes ar nestandarta augumu un bez kompleksiem," pavēstījis Reiniks savā Facebook profilā.

Īsā laikā mūziķa ieraksts izpelnījies milzīgu atsaucību, un komentāru sadaļā daži drosminieki atzinušies, ka jau nosūtījuši savu pieteikumu. Tiesa, kāda sieviete nav slēpusi, ka viņu Reinika sludinājums aizskāris.

"Tātad blakus izteikti slaidajām gribat arī nestandarta meitenes bez kompleksiem. Pat nezinu, kur sākt. Ja pirms tam domāju - forši, video! - tad pēc tā teikuma jūtos aizvainota.

Nevis tāpēc, ka man ir kompleksi, bet tāpēc, ka mūsdienās tik daudz jau ir runāts, ka TV propogandētais izteikti slaidais standarts pazemo gan slaidās, gan meitenes, kas nēsā 40 un 40+ izmēru.

Un pat, ja video doma būs priecāties par sievietes skaistumu visos izmēros, tad šis sludinājums pilnībā iznīcina šo domu," savu sašutumu nav slēpusi fane vārdā Edīte.

Kā vēsta Reiniks, videoklipa filmēšana paredzēta 3. un 4. jūnijā. Tiem, kas vēlas pieteikties, jābūt vecumā no 21 līdz 30 gadiem.

Visi interesenti aicināti savus pieteikumus ar īsu aprakstiņu par sevi, portreta bildīti un foto, kurā esi redzams pilnā augumā, sūtīt uz e-pastu reinikavideo@gmail.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!