Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb Lee (attēlā), kura ir pirmdzimtā gaidībās, pāris mēnešus pirms mazuļa nākšanas pasaulē nolēmusi vēl pēdējo reizi atkailināties fotoobjektīvu priekšā.

Lienes jaunākā fotosesija tapusi projekta Portrait of a Riga Woman ietvaros - idejas autors un īstenotājs ir Andrejs Matvejevs, kurš nolēmis apkopot dažādu rīdzinieču portretus un vēlāk izdot tos unikālā grāmatā.

Sportistes, dziedātājas, aktrises, mākslinieces un vienkārši meitenes - vienkopus tiks pulcētas skaistākās un šarmantākās Latvijas sievietes, kuras simbolizē un iemieso Rīgas sievietes tēlu.

Melnbaltā fotogrāfija atklās katras šīs sievietes personību un pat noslēpumainākās būtības šķautnes, kas fotogrāfiju spēj padarīt par maģisku," DELFI Izklaidei ieceri, kam šobrīd iespējams sekot līdzi arī internetā, raksturo Matvejevs.

Populārās dziedātājas fotosesiju realizējis fotogrāfs Mārtiņš Lāčplēsis, modeles grimu un stilu veidojusi Sveta Solniškina, bet par vietu izvēlēts tetovēšanas salons Rīgas tinte, kurā savulaik tapusi lielākā daļa Lee ķermeņa zīmējumu. 

Pati Lee, sociālajos tīklos publiskojot jauno foto, paziņojusi, ka šī foto ir pēdējā kailā bilde līdz rudenim, kad plānota viņas pirmdzimtā nākšana pasaulē.

"Es mīlu visu savu lieko. Apaļumi uzauga vienā dienā," atzinusi Liene, kā arī izteikusi lielu paldies grima māksliniecei Svetai, kura divu stundu laikā padarījusi dziedātāju skaistu.

Galerijā: bildes no jaunā projekta un agrāk uzņemtas Lee fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!