Foto: Vida Press

Izcilā amerikāņu dziedātāja Tīna Tērnere paziņojusi, ka ir "savas dzīves pēdējā nodaļā" un atvadījusies no sava talanta pielūdzējiem.

Tīna Tērnere savu spožo skatuves karjeru sāka tālajā 1957. gadā. Telekanāls "HBO" izveidojis dokumentālo filmu par mākslinieces radošo dzīvi un arī privāto dzīvi, un filmā Tērnere teikusi ardievas saviem faniem.

Astoņu "Grammy" balvu ieguvēja filmā "Tina" saka, ka ir "savas dzīves trešajā un pēdējā nodaļā" un vēlas paslēpties no visu uzmanības. 81 gadu vecajai dziedātājai ir arī virkne veselības problēmu – viņa cīnās ar vēzi un nieru mazspēju, pārciests arī insults.

Tērnere filmā arīdzan atzīst, cieš no pēctraumatiskā stresa sindroma, ko raisījis viņas piedzīvotais vardarbīgajās attiecībās laulībā ar Aiku Tērneru (ar šo mūziķi viņa bija precējusies no 1962. līdz 1978. gadam). "Tā nebija laba dzīve. Labais nelīdzsvaroja slikto," par ciešanu pilno laulību filmā teic Tīna.

Tērnere dzīves laikā precējusies divreiz, viņa ir četru atvašu māte – divi bērni ir pašas bioloģiskie, divi adoptēti Aika Tērnera bērni. Būdams 59 gadus vecs, dziedātājas vecākais dēls 2018. gadā izdarīja pašnāvību.

Dokumentālā filma "Tina" pirmizrādi piedzīvos "HBO Max" platformā 28. martā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!