Foto: DELFI

Ceturtdien, 31. jūlijā, 35 gadu jubileju atzīmē tautā pretrunīgi vērtētā Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (attēlā), kura pēdējo gadu laikā kļuvusi par vienu no visvairāk aprakstītajām un sabiedrību satraukušajām pašmāju skatuves māksliniecēm.

Kombuļu Ineses ceļš uz slavu sākās 2008. gada nogalē, kad viņa kopā ar dzīvesbiedru un bērnu tēvu Ēriku Cibuļski piedalījās šovā Latvijas zelta talanti. Lai gan žūrijas atzinību grupa Kombuļi toreiz neieguva, muzikālo apvienību pamanīja mediji, un nebija ilgi jāgaida, kad Ineses foto jau rotāja visus dzelteno žurnālu un izklaides portālu lapas.

Par visu laiku populārāko Kombuļu un Ineses kompozīciju uzskatāma dziesma Dzīvo tā, bet vēlākajos gados Inese radījusi simtiem dziesmu, no kurām ne viena vien iemantojusi popularitāti gan lauku zaļumballēs, gan citos jestros pasākumos.

Tiesa, atpazīstamību un ilgstošu uzmanību Inesei nodrošināja ne tikai talants, bet arī atklātība - viņa nekad nav slēpusi savus uzskatus par seksuāla rakstura jautājumiem un citām lietām, par kurām daļa sabiedrības publiski runā nelabprāt.

Privātajā dzīvē Kombuļu Ineses ceļš gan nav bijis rozēm kaisīts - tā kā ar Ēriku Inesei nesapasēja nedz gultā, nedz ikdienas gaitās, viņu ģimene pajuka, bet vēlāk Inese mēģināja uz Latviju dabūt Nigērijas pilsoni Maiklu, kurš vēlāk izrādījās krāpnieks

Tad viņa laimi atrada dāņu uzņēmēja Benda Jensena Storgārda apskāvienos, ar kuru sasniedza personīgo seksa rekordu, bet vēlāk viņa lielisko mīlnieku nosauca par "maitas gabalu un pretīgu idiotu", bet pēdējos gados Inese bauda laimi kopā ar itāli Paskvāli Adorio.

Arī radošajā darbā Inesei gājis dažādi - Kombuļu slavas ceļa sākumā tika piedzīvotas nedienas ar naudaskāriem menedžeriem, pēc grupas izjukšanas Inese mēģinājusi sadarboties ar dažādiem izpildītājiem, bet visskaļāk, protams, izskanēja viņas sadarbība ar ne mazāk skandalozo Sandi Kiopu, kura iedvesmota Inese pat izmetās plikiņa Rīgas centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!