Foto: Sergejs Kondrašins
Pazīstamā dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) pēc likstām ar matu pieaudzēšanu kādu laiku savu galvas rotu mēģināja ataudzēt un kopt saudzīgā režīmā. Beidzot viņa atkal atgriezusies pie krāšņā blondīnes tēla, kas māksliniecei tik ļoti piestāv.

Lielākā daļa fanu būs vienisprātis - Greifānei vislabāk piestāv izteikti blondi mati, lai gan dziedātāja mīl regulāri eksperimentēt ar toņiem un griezumiem.

Pagājušā gada pavasarī izskatīgajai dziedātājai, pieaudzējot mākslīgos matus, sanāca ķeza. Mākslīgās citas tā sabojāja Lienes dabīgo galvas rotu, ka pēc pāris nedēļām tās bija jāņem nost. Māksliniece toreiz zaudējusi ļoti daudz savu matu, lai arī šī pieaudzēšanas metode it kā skaitījusies saudzējoša.

Vairāk kā pusgadu dziedātāja pavadīja, saudzējot savus matiņus un ļaujot tiem ataugt dabiskā ceļā. Māksliniece neaizrāvās ar matu krāsošanu vai izvēlējās ļoti dabiskus toņus, kā arī nebojāja matus ar taisnotāju un citiem rīkiem.

Kamēr skauģi burkšķēja, redzot, ka Liene uz glamūrīgu ballīti ierodas ar astītē saņemtiem, nedaudz taukainiem vai neieveidotiem matiem, īstie fani izturējās ar sapratni, jo zināja, kāpēc tā notiek.

Janvāra izskaņā dziedātāja devusies uz salonu Marvinc, lai ar saudzīgo krāsu atkal tiktu pie fanu iemīļotajām blondajām cirtām. "Ziemā prasās vairāk saules, ja nav saules, tad par sauli jākļūst pašam," atrādot rezultātu Instagram faniem priecājas Liene.

Jaunais tonis lieliski izceļ mākslinieces acis un Lienei ļoti piestāv. Simtiem fanu jau metušies izteikt sajūsmu par dziedātājas atgriešanos pie blondās krāsas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!