Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju skatuves māksliniece Liene Greifāne (attēlā), kura ilgus gadus Latvijas šovbiznesā darbojās ar skatuves vārdu LieneCandy, otrdien, 25. martā, savā Instagram profilā publicējusi attēlu, kas apliecina – dziedātāja ir otrā bērniņa gaidībās.

Runas par to, ka Greifāne gaida mazuli, parādījās šī mēneša sākumā, kad vērīgākie šova Izklausies redzēts skatītāji bija pamanījuši izmaiņas viņas ķermeņa aprisēs, bet pati dziedātāja sarunā ar DELFI Izklaidi šīs runas nedz apstiprināja, nedz noliedza.

Šonedēļ viņa nolēmusi noraut noslēpumainības plīvuru un savā Instagram profilā publicējusi attēlu, kurā skaidri redzams grūtnieces puncītis.

Tāpat fotoattēls papildināts ar paskaidrojumu, ka viņa vairs nespēj noslēpt priecīgo jaunumu. "Šodienas lielā ziņa - tas ir zēns. Tētis ir ļoti priecīgs," vēsta Liene, kura jau saņēmusi daudzus apsveikumus priecīgā notikuma sakarā.

Liene jau audzina dēliņu Sebastianu Matiasu, bet laulība ar bērna tēvu - uzņēmēju Arti Bronušu - 2011. gada vasarā tika šķirta. Kopš pērnā gada rudens dziedātāja publiskus pasākumus apmeklē kopā ar savu jauno mīlestību Igoru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!