Foto: DELFI
Priecīga ziņa visiem latviešu dziedātājas Lienes Greifānes (attēlā) faniem – viņa apņēmusies kļūt par dzīvesstila blogeri un fotogrāfi.

Greifāne, kura aizvadītā gada rudenī uzsāka studijas Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā, savas gaitas aktīvi dokumentē sociālajos tīklos, tajā skaitā arī "Instagram" foto blogā.

Tiesa, talantīgajai sievietei nav gana. Aktīvu rosīšanos sociālajos tīklos, dzīvi starp Krieviju un Latviju, rūpes par diviem bērniem, muzicēšanu un studijas institūtā viņa nolēmusi apvienot ar vēl kādu laikietilpīgu nodarbi – blogošanu.

Nesen vietnē "Instagram" tapis blogs "Liene Greifane Blog", kurā apņēmīgā sieviete gatavojas atspoguļot savas kvēlākās aizraušanās.

"Dzīvesstila blogere/fotogrāfe. Bildes ar mani un manis veidotas. Mode, TV un daudz kas cits, ar ko dzīvē esmu aizrāvusies," vēstīts Greifānes bloga aprakstā.

Sacīts – darīts. Dziedātāja jau padalījusies ar vairākiem iedvesmojošiem sava dzīvesstila foto, kas papildināti ar ne mazāk iedvesmojošiem aprakstiem. Turklāt neilgā laikā viņai jau izdevies piesaistīt vairāk nekā tūkstoš sekotāju.

Mūziķe saviem faniem sniegusi vairākus sendienu kadrus. Tā, piemēram, pie viena no mometuzņēmumiem viņa vēstījusi, ka foto uzņemts 2012. gadā viņas pirmajā modes skatē un tajā redzamās daiļavas defilējušas viņas dizainētajos tērpos.

Savukārt pie kāda cita foto, kurā iemūžināti putni, Liene sniegusi daudznozīmīgu vēstījumu. "Ballējies kā putns," teikts bildes aprakstā.

Tāpat māksliniece padalījusies ar dabas ainavām, kadriem, kas uzņemti laikā, kad viņa dzīvoja Amerikā, un citiem skaistiem foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!