Foto: DELFI
Maskavā dzīvojošā latviešu dziedātāja Liene Greifāne ir mamma diviem dēliem. Vecākais no viņiem – Sebastians – jau kādu laiku mitinās Amerikā pie sava tēva Arta Bronuša. Skatuves māksliniece nesen mērojusi ceļu uz ASV, lai pēc ilgāka pārtraukuma atkal satiktu savu atvasi.

Savas gaitas dziedātāja cītīgi dokumentē "Instagram" īsajos video stāstiņos. Lienei patīkamo izdevies apvienot ar lietderīgo – viņa ne tikai satikusi dēlu, bet arī izmantojusi iespēju apmeklēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" spēli, un viņa publiski par to pateikusies komandas spīdeklim, latviešu basketbolistam Kristapam Porziņģim.

Tāpat arī Greifāne satikusies ar Ņujorkā dzīvojošo latviešu modeli un skaistumkonkursu dalībnieci Simonu Kubasovu, pastaigājusies Taimskvērā un baudījusi citus metropoles labumus, neaizmirstot arī pavadīt laiku kopā ar dēlu.

Atgādinām, ka Liene ar vīru Igoru un abu kopīgo dēlu Kristoferu, kurš piedzima 2014. gadā, šobrīd dzīvo Maskavā. Dziedātāja uz Krievijas galvaspilsētu pārcēlās 2016. gada rudenī, lai studētu kino režiju.

Savukārt Greifānes pirmdzimtais dēls Sebastians Matiass ir jau 13 gadus vecs. Viņš šobrīd dzīvo Amerikā pie sava tēta Arta Bronuša.

Nesen raidījumā "Sapnis par Eiropu" Greifāne izplūda asarās un pastāstīja – vecākais dēls pats izvēlējies dzīvot pie tēva. Lai gan dziedātājai ir sāpīgi un smagi, viņa šo savas atvases vēlmi ciena un pieņem.

Greifāne arī atklāja, ka arī savu nākotni redz Amerikā. Viņa sapņo pēc pāris gadiem pārcelties uz ASV un tur veidot filmas.
View this post on Instagram

#newyork #love #photographer #filmdirector #director #singer Photo by @justiniaromaworks

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on Jan 27, 2019 at 9:47am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!