Foto: instagram.com/lienegreifane/

Dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) aprīļa vidū paziņoja, ka apņēmusies ar diētu un masāžu palīdzību atbrīvoties no pieciem liekajiem kilogramiem. Māksliniecei tas ir izdevies – viņa ir kļuvusi ne tikai prefekti slaida, bet burtiski staro.

Lienes cīņai par skaistu bikini figūru fani vairākas nedēļas varēja sekot līdzi viņas populārajā "Instagram" blogā. Dziedātāja tajā regulāri publicēja iedvesmojošus veselīgu pusdienu attēlus un dalījās pārdomās par metodēm, ar kādām uzfrišina augumu.

Uz sava pusdienu šķīvja māksliniece regulāri lika salātu miksli, kas papildināts ar vārītām olām. Liene faniem atklāja, ka paņēmusi kādu drastisku diētas plānu, ko pa savam papildinājusi ar zivi, radot uztura plānu, kurš ir reizē veselīgs un piemērots viņai.

Veselīgo ēšanu Liene papildinājusi ar regulāru limfodrenāžas ruļļa procedūras apmeklējumu, lai augums būtu ne tikai slaids, bet arī stingrs un tvirts. Tāpat dziedātāja regulāri devusies pastaigās.

Pūles vainagojušās ar panākumiem. Liene informējusi fanus, ka kilogrami, "mīlas rokturīši" un dažādi tauciņi kusuši izcilā ātrumā.

Kā novērojuši Lienes talanta cienītāji, māksliniece ātri vien kļuvusi ne tikai satriecoši slaida, bet arī uzlabojies viņas izskats kopumā. Savos pēdējos sociālo tīklu attēlos Liene burtiski staro, bet viņas skaistumu pasvītro pavasarīgi pikantie tērpi, kurus māksliniece nu var atļauties valkāt bez kādas kautrēšanās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!