Foto: instagram.com/lienegreifane/
Iestājoties pavasarim, krāšņām vizuālajām pārvērtībām ļāvusies pašmāju dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) – viņa tikusi pie īpaši modīga matu griezuma ar izskūtiem galvas sāniem.

Līdz šim Lieni ilgāku laiku bijām pieraduši redzēt ar cirtām, kas sniedzās nedaudz pāri pleciem. Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā mūziķe ar sociālo tīklu starpniecību lepni atrādīja jaunu griezumu.

Greifāne ļāvusies ļoti drosmīgām pārmaiņām – viņas mati nogriezti pavisam īsi un izbalināti platīblondi. Dziedātājas galvvidū atstāta neliela grebenīte, savukārt tās sāni ir izskūti.

Jāatzīmē, ka Greifānes fani nav vīlušies, par ko arī liecina komplimentu birums un sarkanās sirsniņas jeb "patīk", kas veltīti dziedātājas selfijiem, ar kuriem viņa padalījusies "Instagram" tīklā. Lai gan kāda atbalstītāja spriedusi, ka Liene ar jauno griezumu vairs neizskatoties pēc sevis, māksliniece atzinusi – īsi mati viņai vienmēr esot patikuši labāk.

"Vispār īsi mati man vairāk patīk. Ar gariem jūtos pārāk vienkārši un neizteiksmīgi. Manam raksturam vairāk iet trakas frizūras," pie vienas no bildēm vēstījusi Liene.

Jāatzīmē, ka savas karjeras laikā Greifāne vairākkārt nogriezusi matus pavisam īsus vai noskuvusi, tomēr ilgstoši pie zēngalviņas viņa nav pieturējusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!