Foto: instagram.com/lienegreifane/
Atnākot vasarai, daudzu daiļu sieviešu sociālo tīklu profilos pieaudzis tādu foto skaits, kuros viņas iemūžinātas peldkostīmos. Izņēmums nav arī dziedātāja Liene Greifāne, kura šobrīd gan devusies atpūsties uz ASV.

Pēdējo nedēļu laikā Liene vairākkārt publicējusi skaistus foto, kas atklāj viņas labi trenēto augumu, bet ne visi smukās bildes novērtējuši atzinīgi.

Kāds norādījis, ka, esot bērnu mātei, nav skaisti un pieklājīgi tik atklāti izrādīt dekoltē zonu, bet populārā skatuves māksliniece nav palikusi atbildi parādā.

"Kā divu bērnu mamma es varu lepoties ar savu augumu. Un, ja kādam šķiet, ka tāpēc, ka esmu māte, nevaru likt bikini bildes vai vilkt krekliņus ar lielu dekoltē, tad tā nav mana problēm, bet jūsu. Es daudz strādāju, lai izskatītos labi un nekaunos to parādīt arī jums. Jūsu komplimenti mani iedvesmo trenēties un uzturēt sevi formā vēl vairāk," vēstījusi Liene un fanus aplaimojusi ar vēl vienu foto no atpūtas pie baseina.

Dziedātāja komentāros arī norādījusi, ka visiem patīkot skatīties uz Kimas Kardašajanas dibenu vai krūtīm, bet, "kad latviete ieliek, tad uzreiz, ak, kāda ma..ka vai palaistuve".

Love my #vaycaymode #poolside #relax #florida #photographermoscow #photographer #tattogirl #fitbody

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Jul 12, 2017 at 1:20pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!