Foto: instagram.com/lienegreifane/
Straujiem soļiem tuvojas vasara, un tas nozīmē tikai vienu – ļaudis, kuri teju visu ziemu vairījušies no sporta zāles, izmisīgi cenšas atgūt iekavēto, lai pienācīgi sagatavotos bikini sezonai. Arī dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) apņēmusies būt formā.

Liene noteikti dēvējam par vienu no atklātākajām pašmāju šovbiznesa pārstāvēm – viņa savus fanus savulaik vaļsirdīgi informējusi par atbrīvošanos no liekajiem kilogramiem un citiem savas dzīves notikumiem.

Savukārt šonedēļ dziedātāja steidz ziņot, ka apņēmusies sākt cītīgi gatavoties bikini sezonai. Viņa jau apmeklējusi pirmo treniņu, pēc kura padalījusies ar savām izjūtām. "Pēc treniņa knapi velku kājas pa zemi," faniem vēstījusi mūziķe.

Tāpat viņa saviem sekotājiem piedāvājusi sportot kopā. Liene pie vienas no "Instagram" tīklā publicētajām bildēm savus atbalstītājus aicinājusi dalīties ar idejām, kur fani vēlētos ar viņu kopā paskriet, skrituļot vai darīt ko citu sportisku. Dziedātāja piesolījusi, ka labākās idejas autors savu vēlmi varēs realizēt, kad viņa aprīļa beigās no Maskavas atbrauks uz Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!