Foto: DELFI
Nedēļas sākumā Latvijas šovbiznesu satricināja pamatīgs skandāls – tika publiskoti video, kuros iemūžināta dziedātājas Lienes Šomases (attēlā) atraktīvā uzstāšanās Daugavpilī.

Šomase savā uzrunā skatītājiem nebija vairījusies no lamāšanās, kas noveda pie karstām diskusijām – kamēr vieni atbalstīja dziedātājas drosmi izteikties, citi norādīja uz mākslinieka atbildību uz skatītāju, kurš ir nācis baudīt mūziku un atpūsties, nevis klausīties politiskas pārdomas.

Pati Šomase sociālajos tīklos visiem kritizētājiem retoriski taujāja, ko viņi ir paveikuši Latvijas labā, un pēdējo dienu laikā viņa dalījusies ar vairākiem ierakstiem, kas apliecina viņas pašas mīlestību pret Latviju un neapmierinātību par politiskajiem un ekonomiskajiem procesiem valstī.

Tagad viņa publicējusi īpaši patriotisku ierakstu.

"Mans beznosacījuma paldies turpinās. Paldies manai zemei – Latvijai. Paldies par spēku, enerğiju, mieru, radošām idejām. Paldies. Es lepojos, jo esmu latviete, lai gan ar savu šerpo raksturu, bet ar cieņu un mīlestību pret šo zemi.

Ja man kāds saka – nē? Es vienmēr teikšu – jā. Jo vienaldzīga pret šo zemi es nepalikšu. Cilvēcīgums = cilvēks," vēstījusi Šomase un ieraksta beigās pateikusies arī "debesīm un zemei".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!