Foto: Privātais arhīvs

Daudzi pazīstami pašmāju šovbiznesa spīdekļi nespēj iedomāties savu dzīvi bez regulāras zīmēšanās sociālajos tīklos, un arī šlāgerdziedātāja Liene Šomase (attēlā) nav izņēmums. Šonedēļ viņa savus fanus iepriecinājusi ar attēliem no atvaļinājuma Pāvilostā.

Šomase ir viena no tām latviešu skaistulēm, kura ķermeni, seju un garu labprāt uzfrišina, izmantojot dažādas tautas metodes. Pāvilostā dziedātāja veikusi skaistuma procedūras ar zilajiem māliem, un šīs izdarības Liene atrādījusi arī savā Instagram foto blogā.

Dziedātāja nav kautrējusies iepriecināt internetu ar foto, kurā viņa redzama visnotaļ ērmīgā paskatā - ar māliem apkrāsotu seju. Lai gan dažiem varētu šķist, ka šādas skaistuma kūres nepiedien izlikt publiskai apskatei, Šomases drosme attaisnojusies, un bildīte sajūsminājusi prāvu fanu pulciņu.

Mākslinieces draugi un daiļrades cienītāji vairāk nekā 160 reizes attēlam nospieduši "patīk" atzīmi, un dziedātājs Lauris Reiniks bildi pat pagodinājis ar komentāru, kurā izrādījis interesi par sienāzi, kas kadrā redzams un Lienes kleitiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!