Foto: Privātais arhīvs
Latviešu dziedātāja Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee pēc neveiksmes Krievijas televīzijas šovā "Песни" nav metusi plinti krūmos – viņa devusies uz Dubaiju, kur cītīgi uzstājas un kaldina karjeru šovbiznesā.

Jau vēstīts, ka Liene Krievijas šovā izpelnījās skarbu kritiku. Viņas vokālais sniegums žūriju nepārliecināja, un īpaši nežēlīgs pret Latvijas zvaigzni bija krievu aktieris un humorists Sergejs Svetlakovs, kurš Lienes efektīgajai ārienei veltīja vairākas piezīmes un pauda neizpratni, kāpēc sieviete, kura ir palielinājusi krūtis, strādā radio, kur neviens tā īsti nemaz nevar redzēt viņas iespaidīgās formas.

Liene saviem atbalstītājiem pati vēlāk atzina – viņas vokālais sniegums šovā bijis diezgan briesmīgs, jo viņa ļoti uztraukusies. Tomēr sieviete pauda apņēmību nepadoties un turpināt darīt to, kas viņas sirdij ir vistuvākais – uzstāties publikas priekšā.

Ušakova savu vārdu arī turējusi. Spītējot visiem nelabvēļiem un kritiķiem, Liene pirms vairākām nedēļā devās uz Dubaiju, kur aktīvi koncertē un priecē ļaudis ar savām muzikālajām dotībām.

Kā liecina Ušakovas "Instagram" privātajā foto blogā publicētās fotogrāfijas, viņa atradusi savu nišu viesnīcu biznesā. Latviešu dziedātāja regulāri uzstājas smalkākajos Dubaijas hoteļos un restorānos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!