Foto: Publicitātes foto

Tā kā iemesli, kāpēc cilvēki aptetovē savu ķermeni, ir ļoti dažādi (aktieris Mārtiņš Vilsons pat uzskata, ka tetovējas tikai mērkaķi), arī populārajai dziedātājai LieneiCandy (attēlā) ir bijusi sava īpašā motivācija.

"Uz ķermeņa man ir diezgan daudz tetovējumu,  taču tikai nedaudzi zina, kāpēc tos vispār esmu tetovējusi," intervijā žurnālam Shape stāsta Liene, liekot noprast, ka tagad par to zinās ne tikai nedaudzi.

"Kad piedzima dēls, uz mana vēdera viņš atstāja diezgan daudz rētu, vēlāk cietu arī avārijā. Un tetovējumi bija veids, kā rētas nomaskēt. Toreiz domāju: labāk, lai cilvēki spriež, ka esmu izkūkojusi prātu, nekā rētu dēļ cieš mana pašapziņa.

Beidzamajā laikā esmu dzirdējusi, ka zinātnieki ir atklājuši un tagad izmēģina jaunu metodi: tiek paņemts neliels cilvēka ādas paraugs, tas tiek pavairots, tad pārstrādāts šķidrā veidā un uzpūsts uz ādas - tas ārstē apdegumus un dziedē rētas. Tā kā tā ir konkrētā cilvēka āda, organisms to neatgrūž.

Domāju, ka pēc gadiem šī metode kļūs pieejama plašākam cilvēku lokam, un tad es varētu to izmantot, lai noņemtu visus savus tetovējumus. Jo laiks iet, es mainos un mainās arī mana izpratne par ārējo skaistumu," intervijā Shape stāsta Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!