Foto: Mango

Sestdien, 17. decembrī, notikušajā svētku tērpu Andelē Mandelē savus skatuves un ballīšu tērpus iegādāties piedāvāja arī populārā dziedātāja LieneCandy (attēlā), kurai ar savām kleitām izdevās nopelnīt kā jaunām kurpēm, tā izklaidēm.

"Pārdevu lielu daļu savu kleitu - tās bija koncertdrēbes un kleitas, ar kurām mugurā jau esmu parādījusies dažādu žurnālu lappusēs, tāpēc tās atkal vilkt ir garlaicīgi. Labākās kleitas pārdevu jau rīta agrumā, un kopā ietirgoju 65 latus. Turpat uz vietas 30 no nopelnītajiem latiem iztērēju par jaunām kurpēm," izklaides portālam Mango stāsta LieneCandy.

Visu, ko atvedusi uz tirdziņu, gan viņai pārdot nav izdevies, bet par ko dziedātāja īpaši nebēdā. "Patiesībā man nemaz īsti nebija vēlmes tikt vaļā no dažām lietām. Piemēram, no Versace kleitas, pārdodot to par 20 latiem. Es rēķināju tā - Versace kleita reāli maksā 180 latu un uzvilkta tikai pāris reižu, tāpēc uzliku tai cenu 60 lati.

Neviens nenopirka, bet es tiešām neesmu par to apbēdināta," skaidro dziedātāja. Mazāk pazīstamu zīmolu kleitiņas populārā skatuves māksliniece gan mierīgu sirdi atdevusi par pieciem vai desmit latiem.

Andele Mandele Lienei kopumā noslēgusies ar 30 latu peļņu, jo daļa nopelnītās naudiņas iztērēta turpat uz vietas, ar kārumiem pacienājot dēliņu Sebastianu, kā arī pašai iepērkoties. Bet ne jau naudas dēļ dziedātāja piedalījusies tirdziņā.

"Es nekad nemetu ārā drēbes, kas vēl ir valkājamas - bieži atdodu labdarībai, bet draudzene man pastāstīja par Andeli Mandeli, kurā varu atbrīvoties no koncerttērpiem, ko pati vairs nevalkāju, iepriecinot kādu citu un pie tam vēl nopelnot naudiņu.

Prieks, ka mājās beidzot arī atbrīvojusies vieta," priecājas LieneCandy, smejoties, ka bieži vien viņas miteklī nav, kur apgriezties, jo visapkārt ir maisi ar drēbēm, kuras tāpat netiek valkātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!