Foto: DELFI

Otrdien, 22. jūlijā, Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu Krievijas zvaigžņu koncertu tika atklāts jau 13. jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis, kuru plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Starp viesiem, kuri bija ieradušies novērtēt tādu skatuves mākslinieku kā Valērijs Ļeontjevs, Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs, Ivans Dorns un daudzu citu priekšnesumus, bija arī pašmāju dziedātāja LieneCandy jeb Liene Greifāne, kura nesen piedzīvoja iespaidīgas vizuālās pārvērtības.

Dziedātāja Dzintaru koncertzālē ieradās prāvā draugu pulciņā - džentlmeniski savu elkoni viņai bija piedāvājis uzņēmējs Aleksandrs Soldatkins, bet Lienes laulātais draugs un bērna tēvs Igors soļoja abiem blakus.

Jau vēstīts, ka drīzumā dziedātāja laidīs pasaulē savu otru atvasi, bet Liene ir viena no tām topošajām māmiņām, kas arī grūtniecības laikā no sirds izbauda dažādus saviesīgus pasākumus.

LieneCandy 2011. gadā pati piedalījās jauno izpildītāju konkursā, un kopš tā laika viņai izveidojušās labas attiecības ar pasākuma organizatoriem, tāpēc ik gadu dziedātāja apmeklē Jaunā viļņa ietvaros notiekošos pasākumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!