Foto: DELFI
Populārā pašmāju dziedātāja Liene Bronuša jeb LieneCandy (attēlā), kura ir vientuļā māmiņa un pati rūpējas par savu un arī dēla Sebastiana Matiasa labklājību, negaida, kad citi viņu aplaimos ar dārgām dāvanām - ja kārojas kāda jauna greznumlietiņa, mūziķe var atļauties pati sev to iegādāties.

Mūsdienās jau ierasts, ka, ja savā īpašumā tiek iegūta kāda jauna lieta vai veikts liels un ievērojams pirkums, par to uzreiz jāpaziņo arī saviem sociālo tīklu sekotājiem, lai visi uzzina par jaunumiem.

"Jauna skaistumlieta man. Meitenes negaida dāvanas no citiem. Ja kaut ko vēlies, nopērc to," savā Instagram fotoblogā Liene komentējusi bildi, kurā iemūžinājusi jaunāko pirkumu, ko veikusi pati - gredzenu ar ievērojamu Swarovski kristālu.

Šo Lienes prātulu par gana labu esam  atzinuši un pozitīvi novērtējuši vairāki desmiti cilvēku, savukārt kāda mūziķes daiļā dzimuma draudzene apstiprinājusi, ka arī viņa dzīvo pēc šāda principa - ja kaut ko kārojas, pašai tas jāiegādājas.

"Es vienmēr pati esmu parūpējusies par sevi. Nekad negaidīšu, lai, piemēram, vīrietis mani apdāvina. Tā gaidot jau var vecs palikt!" sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro Liene.

Jaunais gredzens esot iegādāts tepat Latvijā un, kā atklāj dziedātāja, šis ir diezgan vienkāršs modelis, kurš nav maksājis astronomisku summu.

"Šis gredzens nebija pārāk dārgs, jo tas ir diezgan vienkāršs, taču man pašai ļoti patīk. Pa retam mēdzu sevi iepriecināt ar kādu jaunu nieciņu," saka Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!